Over Mooie Pröttel

Mijn naam is Rianne Kappert. In augustus 2010 ben ik mijn hulp aan gaan bieden aan mensen die zelf geen tijd hadden of niet in staat waren om orde te scheppen in hun huiselijke of administratieve chaos. En aan nabestaanden die geen tijd hadden of niet in staat waren om de woning van een familielid op te leveren. Om hergebruik van spullen te stimuleren, verkocht ik ook de overbodige nog bruikbare spullen. Wat begonnen is als hobby, mondde na ruim een half jaar uit in ‘Mooie Pröttel’.

Inmiddels richt Mooie Pröttel zich alleen nog op het ordenen van administraties inclusief budgetbegeleiding en op boedelruimingen inclusief de verkoop van de nog bruikbare spullen. 

Naast mijn Twentse nuchterheid en praktische instelling komen hierbij mijn diploma Sociaal Juridische Dienstverlening en mijn werkervaring als budgetconsulent en schuldhulpverlener goed van pas.

Met mijn ervaring, flexibele instelling en enthousiasme, is het mijn doel mijn klanten uiterst tevreden te stellen. Ik hoop u van dienst te kunnen zijn.  

Hartelijke groet,
Rianne Kappert